Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

TÜRKGÜCÜ U-15 BAŞARIYA DOYMUYOR

Belçika’nın Limburg eyaleti bölgesel amatör U-15 Ligi F Grubunda Antrenör Muammer Eroğlu yönetiminde başarıdan başarıya koşan Beringen Türk Gücü U-15 futbol takımı oynadığı 12 maçta hiç yenilgi ve beraberlik dahi almadan attığı 142 gole karşılık kalesinde gördüğü 9 gol ile rekor kırdı. Maç baçına 11,8 gol ortalaması ile oynayan Beringen Türk Gücü U-15 Takımı, müsabakalarda hiç sarı ve kırmızı kart görmeyerek’te başka bir başarıya imza attı ve Futbol Federasyonu tarafından en centilmen takım seçilerek plaketle ödüllendirilmeye hak kazandı.
Antrenör Muammer Eroğlu yönetiminde son 3 yılda iki şampiyonluk ve bir de ikincilik kazanan Beringen Türk Gücü U-15 Takımı Önümüzdeki sezon Provincial ligde mücadele etmeye hazırlanırken, Limburg Kupasında da 76 takım arasında ilk 16 ya kaldı.
Beringen Belediyesinin resmi antrönörlüğünün yanı sıra Beringen Türk Gücü U-15 Takım antrenörlüğünü de yürüten Muammer Eroğlu yaptığı açıklamada” Belediye bünyesinde 153 oyuncuya futbol antremanı veriyorum. 5-18 yaş grubu arasındaki bu oyuncularımız arasında 23 tane de kız oyuncumuz var. Çalışmalarımızda sporun barış, kardeşlik ve centilmenlik içinde yapıldığında başarıyı da beraberinde getirdiğini öğrencilerimize aşılıyoruz. Müsabaların sonuçları uyguladığımız yöntemin doğruluğunu teyit ediyor. Oyuncularımız önümüzdeki hafta Futbol Federasyonu tarafından en centilmen takım ve en çok gol atan ekip plaketi alacak. Onların bu başarısına katkı verdiğim için mutluyum.” Dedi.
BERİNGEN TÜRKGÜCÜ
Antrenör:Muammer Eroğlu
Yardımcı Antrenör:Mustafa Karadoğan
Sağlık: Şenol Demirci
Oyuncular:Mürsel Köseer, Şafak Yıldız, Ogün Demirsoy, İsmail Özdemir, Erol Ahmeti, Demirkan Demirci, Arda Eroğlu, Ulaş Öztoprak, Şafak Ünal, Muhammet Karadoğan, Talha Ferah, Ali Haydar Sevindik, Halil Yiğit Uysal, Samet Şahin

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code