Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

SILAYOLU’NA YENİ VİZYON

Merkezi Almanya’da bulunan ve Avrupa genelinde internet üzerinden hizmet veren tatil rehberi silayolu.com hazırladığı yeniliklerle hizmet ağını genişletmeyi hedefliyor.
Avrupalı Türklere 10 yıldır sıla yolculuklarında yol rehberliği yapan  silayolu.com, şimdi de Sıla Yolu Otomobil Derneği'ni kuruyor. Derneğin oluşumu için ilk adımların bu ay sonunda atılacağı ifade edildi. Yaptıkları başarılı çalışmalarla gurbetçi vatandaşlara önemli hizmetler sunan silayolu.com kurucu üyelerinden Sezai Koç, Durmuş Çoşaran ve Murat Kaplan teknoloji ağının genişletilmesi amacıyla silayolu.com adresinin telefon uygulamasını da hizmete sokmak için geri sayıma başladıklarına vurgu yaptı. Kurucu üyeler konu hakkında yaptıkları açıklamada, “Yaklaşık 10 yıldır sıla yolu yolculuklarında Avrupalı Türklere internet üzerinden hizmet vermekteyiz. 2002 tarihinde de yola  çıkan ve 2004 yılında faaliyete gecen silayolu.com profesyonel ve dinamik yapısıyla tatil ve yol rehberi olarak iletişim alanında birçok yeniliklere imza atmış bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dediler.
Yapılan açıklamanın devamında, “Şimdi sıra yeni bir vizyona geldi. Bunun için kolları sıvadık ve dernekleşmeye karar verdik. Sıla Yolu Otomobil adı altında kurulacak derneğimizle birlikte sadece internet ortamında değil görsel  medya da aktif olacağız” dediler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code