Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

Bu enerjiyi herkes alabilir. Ancak uyumlama almadan önce Reiki Enerjisi nedir, ne işe yarar, doğasını öğrenmeniz gerekir.
Reiki enerjisi sınırsızdır ve kontrol edemezsiniz. Reiki Enerjisi yüksek bir bilince sahiptir. Enerji aktarılan kişinin en yüksek hayrını bilir
ve şifalandırmayı ona göre yapar. Önemli olan niyettir ve tüm enerjiler niyetle başlar. Ancak niyetlerin negatif olması ve kötü niyet taşıması durumda
diğer enerjiler de olduğu gibi çalışmaz ve uyumlama(inisiyasyon)iptal edilir.
Enerjilerde uzak yakın kavramı yoktur. Zamandan ve mekandan bağımsız çalışırlar. Dilediğinizde evinizden çıkmadan da uzaktan uyumlama(inisiyasyon) alabilirsiniz.
İnsan olarak hepimiz bolluk,refah ve zenginlik içinde yaşamak isteriz.herkesin de buna hakkı vardır.Ancak varlık ile ilgili negatif düşünceler,yaşanılan travmalar ve bunların oluşturduğu blokajlar buna engel olabilir.Bu hayatımızın tamamımı yoksulluk içinde geçireceğimiz anlamını taşımaz.
Öncelikle düşüncelerimizi pozitif yönde değiştirmemiz gerekmektedir. Füllhorn Reiki Enerjisine uyumlandıktan sonra bolluk bereket,zenginlikle ilgili dilek ve arzularımıza kavuşmak kolaylaşır.Çünkü bu enerji dileklerin gerçekleşmesini sağlayan güçlü bir sistemdir.
Füllhorn Reiki uyumlamasında (inisiyasyonunda) öğrenciye kolay bir sembol öğretilir.Bu sembol Taç Çakraya çizilerek FORTUNA davet edilir,dilek söylenir ve teşekkür edilir.Dileğin ne şekilde,ne vakit,nasıl gerçekleşeceği Fortuna,ya bırakılır.
Enerjiye uyumlandıktan sonra bu sistemi ne kadar çok kullanırsanız dileklerinize ulaşmanız da o kadar kolaylaşır ve yaşamınız boyunca kullanabileceğiniz bir enerjidir.
Dilekleriniz ile ilgili hızlı sonuç almak için öncelikle küçük dileklerden başlamak kısa zaman da başarıyı gösterecektir.
Bu enerjide başarılı bir şekilde çalışmak için;dilediğiniz şeyi,nesneyi imgeleyin.Dileğinizi ne kadar çok net ve detaylı imgelerseniz,gerçekleşmesi de okadar çabuk olacaktır.Dileklerinizi takip etmek için bir dilek defteri oluşturabilir ve gerçekleşen dileklerinizi işaretleyerek takibini kolay yapabilirsiniz.
Tüm enerji uyumlama(inisiyasyon) çalışmaların da enerjiyi uzmanından almanız önemlidir.Uyumlama aldığınız Reiki öğretmeni(masteri) sizin her zaman ulaşabileceğiniz ve doğru rehberlik alacağınız kişi olabilmelidir.
Bolluk bereket ve zenginlikle ilgili içinizde biriktirdiğiniz tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.Sevgiyle...
AYFER GÜLTEKİN

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code