Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

GOLDEN TRİANGLE HEALİNG SYSTEM
Altın Üçgen Enerjisi Mısır kökenli bir enerji sistemi olup, Mısır Tanrıçası İsis'e dayanan çok güçlü bir enerji sistemidir.
Altın Üçgen Enerjisi tek uyumlama ile aktarılır. Bu enerjiye uyumlandıktan sonra, enerjiyi harekete geçirerek kendinize ve başkalarına şifa verebilirsiniz.
Altın Üçgen Enerjisini kullanırken, bu enerjinin sembolu Piramiti üçüncü gözünüzün önünde imgelerseniz, zihinsel, telepatik özelliklerinizi arttırır.
Bu enerjiyi kullandığınız da Altın Piramit üçüncü gözünüzün üzerinde döner.
Bu sistemi diğer şifa teknikleri ile (Kundalini Reiki, Reiki) birlikte beraber ya da tek olarak kullanabilirsiniz. Çok özel bir enerji olup, diğer enerji sistemleri ile uyumlu çalışır. Diğer enerjilerle birlikte kullanıldığında şifa etkisini yüzde yüz arttırır.
Uyumlama esnasında kişi, sıcaklık, soğukluk, titreşimler, iğnelenmeler ve benzeri deneyimler hissedebilir.
Altın Üçgen Enerjisi ile şifa çalışması yüz yüze, ya da uzaktan yapılabilir. Enerjilerde uzak yakın kavramı yoktur. Zamandan ve mekandan bağımsız çalışır. Bu enerjiyi verirken alıcıya dokunmanız gerekmez. Enerji kullanımında ve şifalandırma seanslarında uzun süreli ritüellere gerek yoktur. Kullanımı hızlı ve çabuk etki eden bir enerjidir.
Uyumlama almış kişinin şifa yeteneği arttığı gibi, başkalarının göremediği bir takım vizyonları görür, sezileri ve telepatik güçleri kat kat artar.
Çabuk sinirlenen ve asabi mizaçlı kişiler de hızlı bir düzelme sağlar. Bu sebepten mutluluk enerjisi de denilmektedir.
Altın Üçgen Enerjisi; ASTIM, HİV/AİDS, KANSER, KALP gibi kronik hastalıkları tedavi etmekte tam bir şifa kaynağıdır.
Sağlıklı günler dileği ile....sevgiyle....

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code