Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

BELÇİKA’NIN İLK TURİZM ŞİRKETİNİ TÜRK GİRİŞİMCİ ALDI

Belçika'nın ilk Turizm firması olarak ta bilinen 'De Trekvogel' Turizm ve Seyahat Acentası kuruluşunun 70'nci yılını Anvers'teki Den Brant Şatosu'nda düzenlenen bir tören ile kutladı. Gayri resmi rakamlara göre 1936 yılında kurularak Belçika’nın ilk turizm şirketi olan ‘De Trekvogel’ şirketi 70'nci yılında aynı zamanda Türk iş adamı Fatih Anaz'a törenle devredildi. ‘De Trekvogel’ Turizm ve Seyahat Acentası'nın yetmişinci yıl ve devir teslim törenine firmanın eski sahibi Carl Appels, yeni sahibi Fatih Anaz ve Anaz Ailesi, Anvers Valisi Cathy Berx, Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu Kemalettin Eruygur, Milletvekili Güler Turan, Anvers Belediye Başkan Yardımcısı Philip Heylen, Fedactio Genel Koordinatörü Yüksel Kaya, Türk Dernekler Birliği Başkanı Hikmet Çakır, Belçika Türk Federasyonu Sekreteri Muhammed Hasan Aksoy ile çok sayıda özel davetli katıldı.


FATİH ANAZ: HEDEFİMİZ DAHA İYİ HİZMET

De Trekvogel’ Turizm ve Seyahat Acentası'nın yetmişinci yıl ve devir teslim töreninin açılış konuşmasını yapan genç işadamı Fatih Anaz ”Belçika’nın ilk ve 70 yıllık Turizm şirketini devr alabilmek bizim açımızdan son derece önemliydi, Bay Carl bu şirketi devir etmek için 3 yıl onun kontrolünde çalışmamızı şart koşmuştu, onun kurumsal yapıya verdiği önemi bizde bu üç yıllık sürede taviz vermeden uyguladık. Bu üç yıllık sürede kendisinin tecrübelerini ve yöneticilik vasıflarını örnek aldım. Aynı zamanda hac organizasyonlarında tecrübe sahibi olan babam Arif Anaz’ın de desteği ile hedefimiz firmayı bugünkü konumundan daha yüksek yere taşımaktır. Ekonomik kaygılardan uzak, müşterilerimize hayatlarının en güzel anlarını yaşatarak onlara en güzel hizmeti sunmak için daima kendimizi yenileyip, geliştireceğiz. Yurt içinde ve yurt dışında uçak bileti, hotel, araç kiralama, ve özellikle kurumsal bilet rezervasyonlarında alternatif fiyat avantajları ile hizmette farklılığımızı sürdüreceğiz” Dedi.
Kutlama resepsiyonunda Anvers Valisi Cathy Berx göçmen kökenlilerin girişimcilikteki başarılarından övgüyle söz ederken; Anvers Belediye Başkan Yardımcısı Philip Heylen, Anvers Başkonsolosu Kemalettin Eruygur, Milletvekili Güler Turan’da yaptıkları konuşmalarda serbest piyasa ekonomisinde girişimciliğin önemine vurgu yaparak; göçmen kökenli girişimcilerin yaşadıkları ülkelere ve şehirlere katma değer kattıklarına vurgu yaptılar.


Den Brant Şatosundaki kutlama ve devir teslim töreni, ‘De Trekvogel’ Turizm ve Seyahat Acentası'nı anlatan sinevizyon gösterisini takiben plaket takdimi ve ikramlarla son buldu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code