Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

MAD PARFÜM BRÜKSEL'DE


2000 yılından buyana hizmet vermeye başlayan Mad parfüm,2009 yılından itibaren Türkiye’de bayi yapılanması çalışmalarına hız kazandırmış olup, bu süreçte Dünya'nın tüm bölgelerinde hizmet vermeye başladı.

”Dünya’nın parfüm Markası” olma hedefiyle bayi ağını genişleten Mad Parfüm Belçika'nın Brüksel şehrinde ilk şubesini düzenlenen bir törenle hizmete açtı.

Başkent Brüksel'in en büyük belediyelerinden Schaerbeek Belediye başkan yardımcısı Sait Köse'nin Belçika Distribütörlüğünü yaptığı 'Mad Parfüm' Saint Josse semti Rue L'Abondance 2, 1210 adresinde düzenlenen bir tören ile hizmete açıldı.
Düzenlenen törene Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye başkanı Emir Kır, Brüksel Milletveliki ve Schaerbeek Belediye Başkanı Bernard Clerfayt, Brüksel milletvekilleri Mahinur Özdemir, Şevket Temiz, Hasan Koyuncu, Schaerbeek Belediye Başkan yardımcısı Etienne Noel, Saint Josse Belediye meclis üyesi Cevdet Yıldız
ve semt esnafları ve seçkin davetliler katıldı.

Mad Parfüm Belçika Distibütörü Sait Köse" Türkiye'de 2000 li yıllarla birlikte açık parfüm sektörü büyük bir aşama kaydetti. Bu sektörde on'a yakın parfüm markası var. Koku bir tutkudur. Herkesin koku alma duygusu farklıdır. Bu yüzden parfüm tercihleri de insanların zevklerine göre değişir. Dünya'da isim yapmış bazı parfümlerin kokuları birbirlerine yakındır. Belçika'da ise başka bir marka ile açık parfüm sektörü başlamıştı. Biz Belçika'da bu alanda ikinci ve yeni bir marka olarak sektöre giriyoruz. Açık Parfüm Türkiye'de büyük ilgi görüyor. Belçika'da da aynı ilginin olacağına inanıyoruz. Bugün Özlem Kayis, Hanımın işletmeye açtığı Mad Parfüm Brüksel bayiliğinin açılışını yaptık, Belçika'nın diğer şehirlerinde ise bayilik vereceğiz, bu sektörle birlikte hem Türkiye ekonomisine, hem de Belçika ekonomisine katkıda bulunuyoruz." diyerek Mad Parfüm Brüksel şubesi'nin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve Schaerbeek Belediye Başkanı Bernard Clerfayt ise Türklerin yoğun olarak işyerlerinin bulunduğu Chausse de Haecht caddesinde yeni açılan Mad Parfüm mağazası ile caddeye bir renklilik ve çeşitlilik geldiğine işaret ederek Sait Köse'yi bu girişiminden dolayı tebrik ettiler.

Brüksel Aile danışma Merkezi Müdürü Tekin Deniz tarafından hayırlı, kazançlar getirmesi duası ile birlikte açılış kurdelasını Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye başkanı Emir Kır, Brüksel Milletvekili ve Schaerbeek Belediye Başkanı Bernard Clerfayt, Brüksel milletvekilleri Mahinur Özdemir, Şevket Temiz, Hasan Koyuncu ve
Sait Köse birlikte kestiler.

Mad Parfüm Brüksel bayisi Özlem Kayis ise duygularını" Mad Ailesi olarak Brüksel'de olmaktan mutluyuz. Parfümle kalıcı kokunuzu keşfettiğiniz gibi, gerçek kaliteye de en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz, Mağazamızda bay, bayan, ev ve araç kokuları, kolonya seçenekleri ile hizmet vereceğiz. Kokularımızı mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum" şeklinde dile getirdi.

Mad Parfüm- Brüksel
Rue de l'abondance 2 1210  Bruxelles

Şükrü Sağlam-BelTurkHaber©2015

 

 

 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Ad Code