Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

SAİNT-JOSSE’DAKİ YANGIN KORKUTTU

Başkent Brüksel’in Saint Josse Belediyesi'nde  , Rue Verte 70 numarada kimsenin yaşamadığı 3 katlı binanın zemin katında Pazar gecesini Pazartesi ‘ye bağlayan gece saat 03:00 civarında yangın çıktı.
Olay anında tesadüfen oradan geçmekte olan bir Taksi şoförü’nün Polise haber vermesinden sonra, yangın söndürme cihazı ile yangına müdahale etmesi ve komşu binalara haber vermesi
üzerine can kaybı yaşanmadı.
Olay yerine anında 2 adet iftaiye aracı ile Polis ve  ambulans intikal ederek yangına ilk müdahaleyi yaptılar. Rue Verte sokağı emniyet güçleri tarafından geçici olarak Sabah 06:00 ya kadar trafige kapatılarak yangın tamamen söndürüldü. Yanan binada maddi hasar meydana geldi.
NORD BÖLGESİ GÜVENLİ DEĞİL
Nord Bölgesi mahalle sakinlerinden edinilen bilgilere göre Mahalle’de Romen uyruklu, oturma
müsadesi olmayıp kaçak olarak buralarda barınanlar ve uyuşturucu kullanan bazı kişiler, Emniyet tedbirlerinin yetersizliğinden yararlanıp, kimsenin yaşamadığı binaların kapı kilitlerini kırarak içeriye girdikleri yangının onlar tarafından çıkartılmış olabileceği öğrenilirken; Mahalle sakinleri bölgede hiç bir şekilde kontrol yapılmadığını, kaçakların kendilerinin haberi ve bilgisi olmadan Belediye'ye giderek evlerini adres gösterip, oturum müsadesi aldıklarını ileri sürerek, Türk Kökenli Belediye Başkanı Emir Kır'dan Bölgenin güvenliğini sağlayacak tedbirler almasını istediler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code