Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

KAÇAK YAPIYA GÖZ YUMMADI, MÜFETTİŞ GELDİ

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Emirdağ Belediye başkanlığına seçilen MHP'li Uğur Serdar Kargın 1 Nisan’dan bu tarafa 2.kez denetleniyor. Başkan Kargın denetlemelerin kaçak inşaatlarına göz yummadığı AKP Emirdağ yöneticileri tarafından yönlendirildiğini ileri sürdü.
Emirdağ Belediye başkanı Uğur Serdar Kargın’a 10 aylık görev süresinde 2 kez müfettiş geldi. Birinci denetimde ‘Uygulamaları mevzuata uygun’ bulunan Kargın, bu denetlemenin ardından 40 süreceği öğrenilen ikinci bir denetlemeye tabi tutuldu. Başkan Kargın müfettişlerin geliş nedenini, kaçak yapısına izin vermediği bir Ak Partili’nin çabalarına bağladı. Kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada MHP li Emirdağ Belediye Başkanı Kargın, şunları paylaştı.
AÇIKLIYORUM
....Kısa bir süre önce AKP ilçe teşkilatı gece yarısı görüşme talebinde bulundu.Gizli kapaklı görüşmelerden hoşlanmadığımdan sabah makam odamda görüşme yaptık.Kaçak yapılaşmadan dolayı hakkında işlem yaptığımız ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi mütahit Kadir Aktaşın inşaatları ziyaret sebebiydi.Diğer iki yönetim kurulu üyesininde rahatsızlık duyduğu,Kadir Aktaşın açıkca ‘Eski dönemi karıştırısan ileride seninde başını ağrıtırız’ tehdidi konusudur. Diğer yöneticilere ziyaret sebebinin bu mu olduğunu sorduğumda, hem fikir olmadıklarını,ilçede gerginlik yaşanmaması için geldiklerini ancak diğer arkadaşın ziyaretin gayesinin bu olduğunda ısrar etmesi üzerine ziyaret tarafımdan bitirilmişti. Beni görevden aldırmak için her girişimi yapacaklarını her ortamda açık açık beyan eden bu ekip, bir önceki teftiştede yalan yanlış ifadeler vermiş,hepsi kayıtlara geçirilmiş ve iddialardan aklanmam üzerine tarafımada yazılı olarak tebliğ edilmiştir. Gençlik heyecanı ve siyasi acemiliklerine saydığım bu hatalarından dolayı şahıslara hiç tepki vermemiştim. Aynı şahıslar kaçak inşaatlarından dolayı dolaylı olarak şahsımı ve doğrudan fenişleri memur ve amirlerini tehdit ederek, siyasi güçlerini ortaya koyarak ve Ankara ziyaretleri sonrasında bu sefer daha iyi müfettişle beni içeri attıracakları yaygarasında bulunmuşlardı. .....ve dedikleri gibi kırk günlüğüne iki müfettiş teftişe geldi.Aynı ekip dedikleri gibi kendi ifadeleriyle sabahlara kadar çalışıp çantalarla saatler süren ifadeler verdiler... ..... Usulsüz imar revizyonlarıyla imara aykırı yapı yapan, yasadışı ruhsatlar alan AKP yöneticilerinin bu tavrını ibretle izliyorum...

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code