Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

BTDB BAŞKANI RIFAT CAN SOMA'YI ZİYARET ETTİ

Belçika Türk Dernekleri Birliği Başkanı Rıfat Can, Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ile birlikte Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’yi makamında ziyaret etti.
Burada Soma’da ki maden kazalarında sakat olan aileler hakkında bilgi aldılar. Belçika Türk Dernekleri Birliği Başkanı Rıfat Can Soma’da önceki yıllarda maden kazasında sakat kalan işçi kardeşlerimize yardımda bulunacağını ifade etti. Milletvekili Selçuk Özdağ bu yardımları kendisi ile birlikte gerektiği kişilere birlikte ulaştırmak için geldiğini belirti.
Birlikte Soma’da ki maden kazalarında sakat alan aileleri ziyaret ettiler ve bu ziyaretlerde Belediye Başkanı Hasan Ergene, çiçeği burnunda İlçe Başkanı Şeref Kavruk’ta yer aldı.
Ziyaretlere başlamadan önce ilk olarak Ordulular Derneğini ziyaret ettiler. Kırkağaç’ta yapılan ev ziyaretlerinde madenlerde çalışıp çeşitli kazalar geçiren; Dursun Çelik, Kadir Kiraz, Erdinç Kaplan, Kemal Çolak, Fikri Argun, Ayhan Çağman, Sefer Atıl ve Hüseyin Tosun’a  geçmiş olsun dileklerini sundular.
Yapılan ziyaretlerde duygulu anlar yaşanırken aileler Selçuk Özdağ, Rıfat Can ve Başkan Hasan Ergene’ye çok teşekkür ettiler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code