Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

VOLKAN BOZKIR AK PARTİ BRÜKSEL OFİSİNİ ZİYARET ETTİ

AB Bakanı ve Baş müzakereci Volkan Bozkır Avrupa Birliği Parlamentosu’nda çeşitli temaslarda bulunmak üzere bulunduğu Brüksel’de AK Parti Brüksel Temsilciliğini de ziyaret etti.
AB Bakanı ve Baş müzakereci Volkan Bozkır’ı Başkent Brüksel’in önemli caddelerinden Avenue des Arts 27 numara 3. Kat da kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Brüksel Ak Parti Temsilciliği Başkanı Zafer Sırakaya ve Başkan Yardımcısı Asiye Bilgin karşılayarak Brüksel Ak Parti Temsilciliği ofisini gezdirdiler.
Ziyaret te AB Bakanı ve Baş müzakereci Volkan Bozkır” Dünyadaki bütün partilerin yurtdışında kendilerini tanıtmak, ne yaptıklarını anlatmak, hem de bu çerçevede ülke politikalarını bir şekilde dile getirmek ihtiyacı vardır. Hem bizim mesajlarımızı buraya aktarmak, hem de burada olup biteni Türkiye’ye aktarmak açısından bir iç siyaset çerçevesinde bunları yapmak çok önemli, Çünkü kamuoyunun ihtiyacını sağlamak, kamuoyunu yöneten siyasi partilerin ihtiyacını sağlamak, gerçekten doğru bilgilere dayalı kararların alınmasına imkan verir. O açıdan çok önemsiyorum. İktidar partisinin de Brüksel’de AB merkezinde böyle bir ofisinin olması bence gecikmiş bir proje olsa da çok güzel bir ofis hazırlamışsınız, sizleri kutlarım. Emeği geçenlere teşekkür ederim “Dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code