Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

UETD BELÇİKA 'YAŞAMA BİR ADIM'LA DESTEK OLDU

UETD Belçika'nın öncülüğünde UETD Belçika Heusden-Zolder şubesinin organize ettiği Engelliler yararına "Yaşama Bir Adım" temalı "Engelleri Beraber Aşmaya" sloganı adıyla düzenlenen kahvaltı programı yoğun katılınla gerçekleşti.
Yaklaşık 800 kişinin katıldığı kahvaltı programında UETD Belçika Başkanı Basir Hamarat bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Hamarat konuşmasında Huzurlu ve güvenli bir toplumun oluşturulmasının yolunun engelli vatandaşlarında toplumun ayrılmaz bir parçası haline getirilmesiyle mümkün olduğuna dikkat çekti.
Hamarat “Çeşitli zorluk ve engellere rağmen hayat mücadelesi veren yaşamlarını onurlu bir şekilde sürdürmek için ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımıza her fırsatta sahip çıkarak eşit ve değerli vatandaş olduklarını göstermeliyiz.” Dedi.
Başkan Hamarat sözlerinin devamında “UETD Belçika olarak “Bize düşen görev engelli vatandaşlarımızın topluma birer üretici olarak katılmalarını sağlamak onlarında bir başkasının yardımına ihtiyaç duymadan yada en az seviyede yardıma ihtiyaç duyacakları şekilde yaşamalarını sağlamak olmalıdır. UETD Belçika yönetimi ve Şubeler olarak engelli vatandaşların sosyal yaşamın içerisinde olabilmeleri için her türlü imkanın seferber edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şubelerimizin düzenledikleri kültürel etkinliklerle engelli vatandaşlarında bu toplumun bir parçası olduklarını göstermeliyiz. ‘Girişimcilik Engel Tanımaz' projeler hayata geçireceğiz. inovasyona önem vereceğiz alışılmış işler değil gençliğe yönelik projeler yapacağız. Ve bunu biz yapacağız, sizler yapacaksınız ve bu başarıyı bu hizmeti beraber yapacağız.” Dedi.
UETD Belçika Heusden-Zolder şube Başkanı Osman Bar ise konuşmasında “Uetd Heusden şubesi olarak bugün düzenlediğimiz kahvaltı programına gösterilen duyarlılık ve yoğun ilgi bizleri çok mutlu etmiştir. Uetd'nin misyonu ve vizyonu gereği birlikte hareket ve dinamik bir toplum akabinde güçlü bir birliktelik için çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu vesileyle kampanyaya katkısı olan herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code