Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

SAİNT-JOSSE DA 25 YILLIK GELENEK DEVAM EDİYOR

Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Saint-Josse sokak bayramı bu sene de Louvain caddesinde 6 Eylül 2014 tarihinde, Saint-Josse belediye başkanı Emir KIR'ın katılımlarıyla, esnaf ve halk tarafından coşkuyla kutlandı.
Saint-Josse belediyesinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği ''Sokak bayramı'' bu sene de Louvain caddesinde kutlandı. Sokak Bayramı ilk olarak müzisyenler eşliğinde, Kır'ın önderliğinde halk yürüyüşü ile başladı. Büyük bir ilgi ile gerçekleştirilen bayram da, Louvain caddesi trafiğe kapatıldı ve böylece insanların daha rahat bayram yaşamaları sağlandı.
BU SENE İLK DEFA 21.00'A KADAR
Saint-Josse Sokak bayramı bu sene ilk defa akşam saat 21.00 kadar uzatıldı. Konuyla ilgili görüşlerini belirten Saint-Josse belediye başkanı Emir KIR '' Her yıl gerçekleştirilen ve sosyal ve ticari ilişkileri canlandıran Saint-Josse Sokak bayramını gelen yogun talep üzerine saat 21.00'a kadar uzattık. Böylece Hem Saint-Josse'lular bayramı doyasıya yaşama imkanı bulacaklar hem de Saint-josse esnafının kar etme oranı artacaktır'' şeklinde ifade etti.
A'DAN Z'YE HERŞEY VAR!
Saint-Josse Sokak Bayramının en önemli özelliklerinden bir tanesi de aradığınız her şeyin, piyasa fiyatlarının altına uygun bir şekilde bulunabilmesidir. Gıda ürünlerinden, giyime her türlü ürüne erişme imkanı veren Saint-josse sokak bayramı ikinci el ürün imkanı sunmasıyla da, halk tarafından bir cazibe merkezi olarak görülmekte, esnafların haricindeki insanlarda ticari bir deneyim imkanı sunmaktadır.
25 YILLIK GELENEK DEVAM EDİYOR
lk olarak 25 yıl önce gerçekleştirilen Saint-Josse Sokak bayramı, orta sınıfı desteklemek amacıyla gerçekleştirilmiş, zamanla artan ilgi sonucu, 150 farklı serginin hizmet verdiği, 30 esnaf tarafından desteklenen bir organizasyona dönüşmüştür.
www.belturkhaber.be

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code