Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

İHH BELÇİKA 2014 KURBAN KAMPANYASINI BAŞLATTI


14 yıldır 5 kıtada 135 ülke ve bölgede faaliyet gösteren IHH Belçika bu yılda Kurban’da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. 2014 Kurban çalışmalarına başlayan İHH Belçika gönülleri gittikleri Ülkelerde Kurban eti dağıtımının yanı sıra yetim çocukları ve ailelerini ziyaret ederek bayramlık elbise ve kırtasiye dağıtımı da yapmaktadırlar.
2014 Kurban kampanyası ile ilgili ‘www.belturkhaber.be’ ye konuşan İHH Belçika Başkanı Ali Koç “Kuruluşundan bu yana hayırseverlerin Ramazan ve Kurban bağışlarını yerine ulaştıran Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatımız Dünya’nın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahibi insanlara dil, din, ırk ve renk gözetmeden kurban eti dağıtımı yapacak. Tanışma, paylaşma ve yardımlaşma vesilesi olan Kurban’da yine muhtaçların yüzleri İHH‘nın Kurban organizasyonu ile gülecek.” Dedi.
Kurbanlıkları kesilenlere kısa mesaj (sms) ve E-mail İHH Belçika Genel sekreteri Selahattin Koç ise ” Bağışçıların kurbanlıklarını İslami usullere göre kesecek ve Kurbanlıklar kesildikten sonra bağışçıların cep telefonlarına ve mail adreslerine ‘Kurbanınız kesildi, Allah kabul etsin’ diye kısa mesaj atılacak. Onun için vekaletle kurban kestireceklerin mutlaka cep telefonlarını varsa mail adreslerini bildirmelerini önemle rica ediyoruz” diyerek vekaletle kurban kestirecekleri uyardı.
Kurban bedelleri
İHH Belçika vasıtası ile vekaletle Kurban kesimi ülkelerdeki hayat şartlarına göre belirleniyor. Kurban kesmekle mükellef olan hayırseverler bu yıl Afrika ülkeleri için 80€, Güneydoğu Asya için 100€, Asya için 120€, Balkanlar için 150€,Türkiye, Filistin, Suriye için 250€ bedelle vekaletle kurban kestirip dağıttırabilecekler.
Kurban Kampanyamıza Nasıl Katılacaksınız?


1. Kurban bedelini Place de la Reine 12 – 1030 Bruxelles adresindeki büromuza gelerek veya temsilcilerimize makbuz karşılığı ödeyebilirsiniz.
2. BE56 7340 3703 2888 nolu hesap numaramıza havale yapabilirsiniz.
3. 00322/241.82.55 – 0032475/495.542 numaralı telefonları arayarak kurban bağışında bulunabilirsiniz.
4. Kurban dağıtımlarıyla ilgili bilgi ve fotoğrafları büromuzdan temin edebilir veya Facebook: Aide Humanitaire Internationale sayfamızdan takip edebilirsiniz.
5. Kurban bağışlarınızı en geç bayramın ikinci gününün akşamına kadar yapabilirsiniz.
6. Vekâleten kurumumuza vereceğiniz kurbanlarınız, kesim yapılacak bölgelerdeki partner organizasyonlarımız ile birlikte yapılacak titiz çalışmalar sonucu bayram namazından sonra başlanıp, bayramın üçüncü günü ikindi vaktine kadar kesilmiş olacaktır.
7.Cep telefonu veya mail adresi verenlere Kurbanlarının kesildiğine dair sms mesaj veya mail gönderilecektir.
www.belturkhaber.be

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code