Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

UETD BELÇİKA'DA EKSEN KAYMASI

Geçtiğimiz Aralık ayında görevlerine son verilen UETD Belçika yapılanmasındaki 9 Şubeden 6 şube yönetim kurulu, 2 bölge başkanı ve 4 UETD Belçika yönetim kurulu üyesi 4 Ocak 2015 Pazar günü Brüksel’de düzenlenen yemekli bir toplantıda bir araya gelerek mevcut UETD Belçika yönetim kurulunu topa tuttular.
Düzenlenen yemekli toplantının ardından UETD Belçika yönetim kurulu üyesi Erol Top grup sözcüsü olarak Basın’a yaptığı açıklamalarda bulundu.
Çok değerli basın mensuplarına ve sevgili halkımıza duyurulur.

Bilindiği üzere, 02 aralık 2014 tarihinde Uetd Belçika nin 6 Şubesi tüm birimleri ile gereksiz bir şekilde tasfiye edilmişti, 2 bölge başkanı ve 4 bölge yönetim kurulu üyesi görevden alınmıştı buda takriben 150 kisiye denk geliyor. Bu haksız ve gereksiz mudaheleden sonra Uetd yönetimi durumu "içimizde temizlik yaptık" diyerek geçiştirmiştır. Sadece halis bir dava şuuru ile yapmış olduğumuz düzeltmeler ve özeleştirilerden dolayı böyle bir durum ile karşı karşıya kaldık. Bizler bir davaya gönül vermiş kardeş olarak icinde bulunmuş olduğumuz kirli, bilinçsiz, seviyesiz ve bu çıkar tablosu karşısında böyle bir basın açıklamasını yapmak zorunda olduğumuzun farkına vardık.

Bizler her zaman temiz ve sağlam bir dava adamı olmanın gerektirdiği gibi rahatsızlıklarımızı dile getirdik ve getirmeye devam edeceğiz, gerçek manada bir yöneticinin yapması gereken eğer mümkünse daha iyi hizmete yönlendirmek, içerideki sıkıntıları gidermek, ve hataları bir özeleştiri olarak üstlere aktarmak. Bütün bu doğal olarak yapmamız gerekenleri yaparak üstteki yöneticiler çıkarlarına dokunuldu diye dinleme ve Uetd'ye hizmeti artırma yerine, susturup bir kenara atarak aynı zamanda Uetd'ye hizmeti kısırlaştırmışdır. Uetd yönetimi, içine düşmüş olduğu çıkmazın bir göstergesi olarak paralel yapı ile mücadele edememiştir tam aksine paralel yapının en önemli isimlerini içine almış ve yüksek düzeyde görevler vermiştir. Aynı zamanda Uetd sadece Türkiye den gelen milletvekilleri ve bakanlarla ilgilenmek için elbet kurulmamıştır, beraber resim çekip ve faaliyet olarak göstermek için hiç değil. Toplumsal, siyasal ve ekonomik dallarında maalesef bu güne kadar el ile tutulur bir tane örnek gösterecek çalışma olmamıştır. Uetd'nin ana hedeflerinden birisi temsiliyettir maalesef burada da Uetd çok zayıf bir stk olarak sınıfta kalmıştır. Uetd içerisine dava aşkı ile hizmet için giren arkadaşlardan bir çoğu zamanla bu eksikliğin farkına vardılar ve yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi gereken adımları atmışlardır fakat burada da yapmak ve düzeltmek isteyen yöneticilerinde bir şekilde önlerine engel çıkararak üstü örtülmüştür.

Buna bir örnekte düzenlenmiş olan "YAŞAMA BİR ADIM" adı altında düzenlenen tekerlekli sandelye projesidir, bu kapsamda Genk’de düzenlenen tiyatro gösterisini şubenin fes edildiği

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code