Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

MUTLU ERŞAHİN TOPRAĞA VERİLDİ

Brüksel'de, evinden ayrıldıktan sonra kendisinden 26 gün haber alınamayan Emirdağlı Mutlu Erşahin'in Laken  kanalında bulunan cansız bedeni, gönderildiği memleketinde yapılan cenaze töreninin peşinden toprağa verildi.
Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Dağılgan Köyü nüfusuna kayıtlı olan Mutlu Erşahin'in (35) cansız bedeni, kaybolmasından 26 gün akabinde Brüksel'deki Laken Kanalı'nda bulunmuştu. Mutlu Erşahin'in cenazesi,  Brüksel'in Schaerbeeck semtinde Fatih Camiin'de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ertesi akşam saatlerinde uçakla memleketine gönderildi. Erşahin'in cenazesi için gün içerisinde de memleketi Emirdağ'ın Dağılgan Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Dağılgan Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazına Mutlu Erşahin'in yakınları, arkadaşları ve çok fazla sayıda vatandaş yer aldı . Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının peşinden cenaze, köy kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze defin işlemlerinin akabinde acılı aile evlerinin bahçesinde vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul etti.
Öte yandan, Belçika polisinin, cenazeyi aileye teslim etmeden önce otopsi raporunu açıkladığı ve raporda herhangi bir darp ve yaralanma izine rastlanmadığı,  olayın intihar olduğu,  öne sürüldü

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code