Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

GENÇ LİDERLER 2015 BAŞVURULARI BAŞLADI

Yeni nesil gençlerin başarılı rol modelleri olarak yetişebilmeleri, sosyal ve kültürel hayata katkıda bulunabilmeleri maksadıyla hazırlanan ve Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluklar Başkanlığı tarafından 2013 yılında başlatılan Yurtdışı Genç Liderler Programı’nın üçüncüsü için başvurular başladı.
8 ülkeden 45 öğrenci kabul edilecek
2015 yılı Yurtdışı Genç Liderler Programı için Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Avustralya, Birleşik Krallık, Danimarka, Fransa ve Hollanda’da Lisans ve Yüksek Lisans okuyan başarılı gençler 2 ayrı programla bir araya gelecek.
Katılımcılar Türkiye’yi Daha Yakından Tanıyacak
Mart ayında Ankara’da ve Ağustos ayında İstanbul’da olmak üzere birer hafta olarak yapılacak olan programda seminerler, atölye çalışmaları, vizyon konuşmaları ve çeşitli kültür ve sanat aktiviteleri yer alacak. Dünya’nın farklı bölgelerinden gençlerimizi bir araya getirecek ve onlara Türkiye’yi daha yakından tanıma fırsatı verecek olan Yurtdışı Genç Liderler Programı için seçilecek katılımcılar akademik başarının yanı sıra sivil toplum çalışmaları, kültür, sanat ve spor alanındaki faaliyetleri ve niyet mektuplarına göre belirlenecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code