Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

ERŞAHİN HER YERDE ARANIYOR

21 Kasım 2014 Cuma gününden bu tarafa Esrarengiz bir şekilde ortalıktan kaybolan Mutlu Erşahin’i arama çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor.
EMİR KIR AİLEYİ ZİYARET ETTİ
Saint Josse, Schaerbeek, Evere  Bölge Polis Teşkilatı komisyonu üyesi olan Saint Josse Belediye başkanı Emir Kır, acılı aileyi evinde ziyaret ederek, Aileye üzüntülerini iletip, neler yapıldığı, bundan sonra neler yapılabileceği yönünde Aileyi bilgilendirdi. 10 gündür kayıp olan Mutlu Erşahin dosyasını yakından takip eden başkan Kır, öncelikle Aile ile Saint Josse, Schaerbeek, Evere  Bölge Polis Teşkilatından 4 tane komseri özel olarak görüştürdü. Gayri resmi olarak elde edilen bilgilere göre Mutlu Erşahin’in yasal yollardan ülkeden çıkış yapmadığı, arama çalIşmalarının hız kesmeden sürdürüldüğü gelen haberler arasında.
NASIL KAYBOLDU?
Aslen Afyon ili Emirdağ ilçesi Dağılgan köyü nüfusuna kayıtlı olup, Başkent Brüksel’in Türk Mahallesi olarak adlandırılan Schaerbeek ilçesi, Rue Thiefry 46 numaradaki evinden 21 Kasım 2014 Cuma günü saat 12.00 sularında, Volkswagen touran marka, gri renkli ve 1-GRT 782 Plakalı aracı ile ayrılan evli ve üç çocuk babası Mutlu Erşahin(35) bir daha evine dönmedi.
Bir firmada cam temizlik görevlisi olarak çalışan Erşahin’den haber alınamaması üzerine hayatından endişe eden ailesinin durumu Polise ve Basın’a bildirmesi üzerine yapılan arama çalışmalarında Erşahin’in aracını terkedilmiş olarak bulundu. Polis tarafından incelemeye alınan otomobilde Erşahin’in izine rastlanmadığı bildirildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code