Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

DESİGN MEUBEL 1.YILINI KUTLADI






 
 
Geçtiğimiz yıl Emirdağlı işkadını Ferah Çimen tarafından Belçika'nın Gent şehrinde mobilya sektöründe işletmeye açılan Design Meubel kuruluşunun 1.yılını düzenlenen bir törenle kutladı.

TAPMAZ" TÜRK TOPLUMU UYUMDAN ZİYADE GİRİMCİLİĞİ İLE ÖNE ÇIKIYOR

Gent Büyükşehir Belediyesinde Refah, Eşit Haklar ve Spor’dan sorumlu başkan yardımcısı Resul Tapmaz" Gent şehrinde yaşayan yabancı topluluklar arasında en büyük grubu oluşturan Türk toplumu uyumdan ziyade girişimci bir toplum olarakta ön plana çıkıyor. Gent şehrinin ekonomisine farklı sektörlerde katkı sağlayan çok sayıda vatandaşımız var. Ferah Hanım'ı diğerlerinden ayıran özellik bayan olarak cesaret ve kararlılıkla önemli bir sektör olan Mobilya sektöründe bir girişimle kendisini göstermesi bizler için sevinç ve kıvanç kaynağı olmuştur.Bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum, hem işinde başarılı olur, aynı zamanda da bundan sonra iş kurmak isteyen bayanlara da iyi bir örnek teşkil eder" diyerek Mağazanın 1.yıl dönümü kurdelasını Ferah Çimen'in Babası Derviş Çimen, Annesi Fatma Çimen, Hamme belediye meclis üyesi Fatima Gökçe ve Ressam Nerkız Şahin'in katılımı ile kesti.



ÇİMEN" İLK GÜNKÜ HEYCAN İLE TOPLUMA HİZMET AMACINDAYIM

Design Meubel Mağazasının kurucusu işkadını Ferah Çimen ise duygularını " Ben aslen Emirdağlı bir ailenin kızıyım. Belçika’da eğitimimi aldıktan sonra bir çok sektörde özellikle Mobilya sektörlerinde çalışmalarda bulundum. Edindiğim tecrübeleri kendime ait bir işyerinde vatandaşlarımıza hizmete dönüştürmek için geçtiğimiz yıl ’Design Meubel’ adlı bu şirketimi kurdum. İlk günkü heyecan ile toplumumuzun ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetlerde bulunmak benim için ayrı bir onur kaynağı. Burada Avrupa’nın ünlü markalarını, kaliteli ürünlerini ekonomik, kolay ödeme ve açılışa özel indirimlerle vatandaşlarımıza sunmaktayız. Her yaş grubuna hitap eden ürünlerimizle evlerini renklendirmek, ferahlatmak isteyen vatandaşımızın bütçesine uygun mobilya ve oturma gruplarımızı vatandaşlarımızın beğenisine oluşturduğumuz standlarımızda sergilemekteyiz. Mağazamızın birinci yılını müşterilerimiz ve dostlarımızla bugün burada kutluyoruz, ayrıca sanatçı dostum Nerkız Şahin'in yazılmamış, çizilmiş hayatların resimleride mağazamızda sergileniyor."şeklinde özetledi.


Başarılı iş kadını Ferah Çimen'i başta ailesi, dostları ve arkadaşlarının yanı sıra müşterileride bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Design Meubel Mağazasının 1. yıl kutlamasında Neyzen Cengiz Özdemir Neyi ile tasavvuf müsikimizin birbirinden güzel eserlerini icra etti.



DESIGN MEUBELEN

Voormuide 96a - 98 9000 Gent

Tel: 09/ 256 37 55 Fax: 09/ 09 256 37 56
 
Haber&Fotoğraf: Şükrü Sağlam-BelTurkHaber©2016

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Ad Code