Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

BİLAL CHİCKEN HELÂL ÜRÜNLERİYLE BELÇİKA'DA


Hollanda'da, helal tavuk kesiminde önde gelen isimlerden biri olan 'Bilal Chicken' helal tavuk ve dondurulmuş helal tavuk ürünleri ile Belçika pazarında.

Genç kuşak işadamlarımızdan Ömer Karaoğlu'nun Belçika temsilciliğini üstlendiği 'Bilal Chicken BV' Anvers dağıtım merkezi düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

'Bilal Chicken' Belçika temsilciliğinin açılış kurdelasını T.C. Anvers Başkonsolosu Metin Ergin ile birlikte kesen Bilal GroupYönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Çakı,'Bilal Snacks Bv yönetim kurulıu başkanı Bilal Çakı, 'Bilal Chicken BV' Belçika temsilcisi Ömer Karaoğlu, Babası Mehmet Karaoğlu ve kardeşi Yunus Karaoğlu birlikte kestiler.

BAŞKONSOLOS ERGİN: GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN UMUTLUYUZ

T.C. Anvers Başkonsolosu Metin Ergin,'Bilal Chicken BV' nin Belçika temsilciliğinin Anvers şehrinde açılmasından duyduğu menmnuniyeti dile getirdiği konuşmasında " Genç girişimcilerin yapacakları çalışmaların başarılı ve hayırlı olmalarını diliyorum. Belçika'daki girişimcilerimizin, işadamlarımızın ekonomiye dinamizm getirecek hamlelerinin başarılı olmasından ümit varız" dedi.

BİLAL ÇAKI: YÜZDE YÜZ HELÂL KESİM ÜRÜNLERİMİZİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE TÜKETEBİLİRSİNİZ

Bilal Snacks Bv yönetim kurulıu başkanı Bilal Çakı ise törende yaptığı konuşmada " 1989 yılında Hollanda Amsterdam merkezli helal tavuk ve dondurulmuş helal tavuk ürünleri, Bilal Pizza 2015 yılında Hollanda'da en hızlı büyüyen 150 şirket arasında yer alıyoruz. Ürünlerimiz 18 ülkeye ihraç ediliyor, Bugün Belçika'nın Anvers şehrinde 'Karaoğlu' ailesi ile birlikte Belçika dağıtım merkezimizi açmış bulunmaktayız. Belçika'daki Müslümanlar yüzde yüz helal kesim olan ürünlerimizi gönül rahatlığı ile alabilirler.İsteyen vatandaşlarımız kesimhanelerimize gelerek helal sertifikamızı görebilirler. Bilal Chicken, tüm üretimlerini “Helal” değerler göz önünde bulundurarak, yüksek hijyen ve kalite standartları altında kendi bünyesinde gerçekleştirir. Gıda güvenliğini en üst seviyede temin etmek için laboratuvarlar ile çalışır.Yıllarca edindiğimiz tecrübe ve güvenilirlik, sofranıza sunduğumuz ürünlerimizin en büyük garantisidir.

Bilal Chicken, üretim prosesinde sürekli yenilikler yaparak, tüketicilerine yüksek kaliteli ve güvenilir ürünleri garanti eder. İzlenebilirlik sistemimiz sayesinde, kümes ürünleri çiftlikten son satış noktasına kadar izlenebilir. Bugün Belçika Temsilciliğimizin açılışını onurlandıran Başkonsolosumuz Sayın Metin Ergin ve siz davetlilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

ÖMER KARAOĞLU: İLK YIL HEDEFİMİZ 2 MİLYON EURO CİRO

Bilal Chicken Belçika temsilcisi Ömer Karaoğlu ise yaptığı konuşmada "Sayın Başkonsolosum ve değerli davetlilerimiz, bugün burada açılışını yapacağımız, 'Bilal Chicken Bv'’nin Belçika Merkezi’nin açılışını onurlandırmanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz.

Bizler Avrupa ve dünya markası olan ve Avrupa’da alanında ilk olan ve helal ürünleriyle piyasada 27 yıldan beri hizmet veren ‹Bilal Chicken›in BelçikaTemsilciliği’nin bize emanet edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler yıllardır Belçika’da iş yapmaktayız.

Edindiğimiz tecrübelerle Belçika'da hedefimiz ilk yıl 2 milyon euroluk ciro, gelecek yıl ise 4 milyon euro'dur. Bilal Chicken ürünlerini Belçika'daki vatandaşlarımıza Soğuk zincir araç filomuz ile müşterilerimize günlük taze olarak teslim edeceğiz. İnşallah bu çalışmamız Belçika ve toplumumuza hayırlı olur."dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kesilen kurdela ile birlikte verilen resepsiyonda Karaoğlu ve Çakı aileleri girişimlerinden dolayı tebrikleri kabul etti.

ŞükrüSağlam:ÖzelHaber-BelTurkHaber©2016

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code