Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

BEYZADE RESTAURANT AÇILIŞINI DUALARLA KUTLADI



Fransız ve İtalyan mutfağının yanı sıra, Türk Mutfağının değişmez yüzü ve Türk kebabının değişmez tadı ve yaptığı kebap çeşitleri, mezeleri ile tanınan, yakınından geçenlerin iştahını kabartan, lezzetli kebap ve bir çok kebap çeşidi yanı sıra, pide çeşitleri ile elbette meze çeşitlerini menüsünde bulunduran Türk sofralarının değişmez adresi olarak gösterilen ‘Beyzade Restaurant’ Başkent Brüksel'de hizmete başlamasını düzenlediği sade bir törenle kutladı.

‘Beyzade Restaurant’ın resmi açılış törenine başta Saint Josse belediye başkanı ve federal milletvekili Emir Kır, Brüksel bölge milletvekili Mahinur Özdemir, Saint Josse Belediye başkan yardımcısı Sait Köse, Brüksel Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Rahmi Göktaş, Belçika İslam Federasyonu Başkanı Mehmet Şenel, La Vertu 'Erdem' okulu başkanı Zeki Bayraktar, Eyad Başkanı Metin Edeer ve yönetim kurulu üyeleri, İHH Başkanı Ali Koç, ile çok sayıda işadamı ve Osman Nuri Ağaçlıtepe'tin yakın dost ve arkadaşları katıldı.

Ömer Korkmaz tarafından okunan Kurn-ı Kerim tilaveti ile açılan kutlama töreninde bşr konuşma
yapan işadamı Osman Nuri Ağaçlıtepe"Brüksel'de 16 yıldır Önder Pide markası ile tecrübesini damak tadına düşkün müşterilerinin memnuniyeti ile bugünlere kadar geldik. ‘Beyzade Restaurant’ta da bizlere inanan müşterilerimizin desteği ile güler yüzlü personelimizle hizmet kalitemizi yükselterek devam edeceğiz .Bu günümüzde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ederim." Dedi.

Saint Josse Belediye başkanı Emir Kır" Her geçen gün güzelleşen yeni mekanların açıldığı Chausse de Haecht caddesinde geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ‘Beyzade Restaurant’ Türk mutfağından lezzetleri Türk ve Belçikalılara güler yüzle sunuyorlar, kendilerine başarılar dilerim." Dedi.
Brüksel bölge milletvekili Mahinur Özdemir ise yaptığı konuşmada" Yılların birikimini böyle güzel bir mekanla birleştirdiği için Nuri Ağabeyi tebrik ederim. Emeğinin karşılığını Allah kat, kat versin, inşallah daha da bereketlenir." Dedi.

 
Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Eyad Başkanı Metin Edeer " Chausse de Haecht caddesine ilk pideci dükkanını açanlardanım.‘Beyzade Restaurant’ın açılışı ile bu cadde daha da renklendi. Nuri Arkadaşımıza hayırlı müşteriler, bol kazançlar diliyorum."Dedi.


Belçika İslam Federasyonu Başkanı Mehmet Şenel ise yaptığı konuşmada" Ailelerimizle, nezih bir mekanda yemek yemenin gönül rahatlığı yaşıyoruz. Gelecekte yapılacak düzenlemeler ile bu caddenin daha üst düzeye yükseleceüini ümit ediyorum."Dedi.

La Vertu 'Erdem' okulu başkanı Zeki Bayraktar yaptığı konuşmada" Değerli misafirler, böyle güzel mikanı insanlarımızın, müslümanların hizmetine sunduğu için tebrik ediyorum. Beyzade Restaurant bu caddenin şanına layık bir mekan oldu. Ailelerimiz ve çocuklarımızla böyle güzel mekanlarda hoş vakitler geçireceğimizi ümüd ediyor, Nuri Ağaçlıtepe'ye başarılar diliyorum" Dedi.

 
Ömer Korkmaz, Harun Korkmaz ve Alp Ulgar’dan oluşan Grup Davet, tarafından icra edilen dualar ve ilahiler eşliğinde misafirler ikramların tadına bakarken, salonda oluşan manevi havada ruhlarınıda dinlendirdiler.

BelTurkHaber olarak Osman Nuri Ağaçlıtepe yönetimindeki ‘Beyzade Restaurant'a hayırlı işler, bol kazançlar dileriz.

ŞükrüSağlam-BelTurkHaber©2015




 



 
 





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code