Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

15.MÜSİAD FUARI AÇILDI

İstanbul’da her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 15’inci kez kapılarını açtı. Musiad Genel Başkanı Nail Opak’ın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep TayYip Erdoğan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla düzenlenen açılış töreninde çok sayıda sektör temsilcileri ve iş adamı hazır bulundu.
15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na Belçika’dan Müsiad temsilcisi Mustafa Alperen Özdemir ile iş adamı Osman Mızrak katıldı.
İstanbul CNR Expo Center’da 26 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen fuarı, 102 ülkeden gelecek 7.000’i aşkın misafir işadamıyla birlikte toplamda yaklaşık 200 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
İstanbul’da iki yılda bir Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen, Asya’dan Avrupa’ya, Ortadoğu’dan Afrika ülkeleri ve Türkî Cumhuriyetlere kadar uzanan bir coğrafyadaki yabancı şirketlerin ve işadamlarının katıldığı MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın 15.'si, bu yıl 500 yerli ve yabancı katılımcı firmayı, 102 ülkeden 7 bin seçkin işadamını, 200 bin yerli ziyaretçiyi ve 1000 şirketin stantlarıyla yer alacağı katılımcıyı 100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda bir araya getiriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code