Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

TANRIKULU'NDAN ANDERLECHT'E JEST

UEFA Şampiyonlar Ligi D grubunda temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşmak için İstanbul’a giden Belçika’nın Anderlecht takımına Genç iş adamı Abdurrahman Tanrıkulu bir süpriz yaparak Amerikalı şarkıcı Lady Gaga’ya ait yatla Boğaz Turu yaptırdı.
Brüksel’de spordan kozmetiğe içmimarlıktan mobilya sektörüne kadar farklı birçok sektörde hizmet veren genç iş adamı Abdurrahman Tanrıkulu’nun düzenlediği Yat gezisine Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi,yardımcıları Van Holsbeek, Van Constant ile Anderlecht’li futbolcular Davy Roef, Olivier Deschacht , Bram Nuytinck, Chancel Mbemba, Steven Defour ,Youri Tielemans, Frank Acheampong, Aleksandar Mitrovic, Maties Suârez, Mıchael Heylen katılarak karşılaşma öncesi büyük moral depoladılar.
Abdurrahman Tanrıkulu’nun Belçika’nın köklü kulüplerinden Anderlecht futbol takımına yaptığı bu jest karşısında memnuniyetlerini gizlemeyen futbolcular “ Geleneksel Türk misafirperverliğinin yanı sıra Boğaz’ın eşsiz güzelliğive temiz havası bize büyük bir moral oldu. Abdurrahman Tanrıkulu’na bu jest için teşekkür ediyoruz “Dediler.
Boğaz Turu sonrasında Anderlecht'li oyuncu ve yöneticilere Dermokil ürünlerinden oluşan bir tanıtım paketi hediye eden Tanrıkulu " İmkanlarımız dahilinde Spor'a ve sporculara katkı sağlamak amacındayız." Dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code