Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

SAİNT-JOSSE BELEDİYESİNDEN TACİKİSTAN DELEGASYONUNA ÖZEL RESEPSİYON
Saint-josse belediye başkanı Emir KIR, saat 10 Eylül Çarşamba günü saat 12.30'da, Avrupa özel yaz olimpiyatları kapsamında Belçika'ya gelen, Tacikistan delegasyonu onuruna, Saint-Josse belediyesinde özel bir resepsiyon verdi. Resepsiyona Tacikistan delegasyonunun yanında, belediye yönetimi ve meclis üyelerinin çoğunluğu katıldı.
Panathlon Wallonie-Brüksel'in ''sporda hoşgörü ve centilmenlik'' projesi kapsamında, Saint-Josse belediyesi özel yaz olimpiyatları dolayısıyla Tacikistan heyetine özel bir resepsiyon verdi. Resepsiyona çok sayıda kişi katıldı. Resepsiyon önce karşılıklı hediyeleşme ile başladı, daha sonra yemek ikramı ile devam etti.
BARIŞ İÇİN, SPORA HER ZAMAN DESTEK VERİRİZ
Resepsiyonda açılış konuşmasını yapan Saint-Josse belediye başkanı Emir KIR ''Hoş geldiniz, Sizleri burada spor vesilesiyle ağırlamaktan ben ve belediye yönetimim olarak büyük mutluluk duymaktayız. Bizler, geçmişte olduğu gibi, şimdi de Dünyadaki barışa ve hoşgörüye katkı sağlayan her şeye destek vermeye hazırız. Bu vesileyle, Spora da her zaman destek vermeye hazırız'' şeklinde görüşlerini ifade etti.
DÖRT MİSAFİRPERVER BELEDİYE
Özel yaz olimpiyatları kapsamında Panathlon Wallonie-Brüksel'in başlattığı hoşgörü ve centilmenlik projesine Brüksel'de 19 belediyeden Bruxelles-Ville, Berchem Sainte-Agathe, Jette ve Saint-Josse belediyeleri destek verdi. Destek veren belediyeler, 5 gün boyunca, bir delegasyonun gerekli tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirttiler.
ENGELLİ BİREYLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Engelli bireyler için, 58 Avrupa ülkesinin katıldığı, dört yılda bir gerçekleştirilen Avrupa Özel yaz olimpiyatları, 10 farklı disiplinde 2 bin engelli yarışmacının katılmasına olanak sağlamaktadır. Böylece dört yılda bir 10 gün süren olimpiyatlar, engelli bireylerin becerilerinin geliştirilmesi ve sosyal yaşama adaptasyonu konusunda önemli bir organizasyon olarak anılmaktadır. Olimpiyatlar, bu sene Anvers'te düzenlenecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code