Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

GAZZE DAYANIŞMA GECESİ

Mavi Kelebek ve İpal Derneği tarafından gönderilen GAZZE Dayanışma Gecesi duyurusunu okuyucularımızın bilgisine sunuyoruz.
FİLİSTİN İslam aleminin kanayan yarası…
Geçtiğimiz Ramazan ayında İsrail GAZZE’ye 1948 ‘den beri yaptığı zulme bir yenisini daha ekledi. Sivillerin yaşadığı evleri, hastaneleri, BM binalarını, okulları hedef alan İsrail’in saldırıları 2000’e yakın sivilin ölümüne yol açtı. Bunun %40’i çocuktan ibaret olduğunu düşündüğümüzde durumunun ne kadar vahim olduğu ortada. Gazze halkını abluka altında açık hava hapsine zorlayan İsrail dünyanın göz önünde yaptığı katlıyamlara göz yuman uluslar arası toplum bu işgale ve zulma karşı sessizliğini korumaya devam ediyor.
Bu insanlık ayıbına artık bir dur demenin zamanı geldi. Elimizden birşey gelmez demeyin. Sizinde yaşadığınız belediyede elbette Filistin halkı için yapabileceğiniz bir çok şey var.
MAVİ KELEBEK derneği ve İpal olarak sizlerin Filistin halkına nasıl destek olabileceğinizi anlatmak için bir program düzenliyoruz.
Gündelik hayatımızda ister istemez tükettiğimiz ürünlerle hepimizin bu zulmü destekliyoruz. Bu programda activist Ludo de Brabander Gazzeli kardeşlerimize nasıl yardımcı olabileceğimizi, hangi ürünleri tüketmememiz gerektiğini ve bu insanlara zarar vermeden sorunlarını dünya kamu oyuna nasıl duyurabileceğimizi anlatacak.
Tarih ve Yer:
Cuma günü 26-09-2014 tarihinde saat 18’de Kardıjk Bürgemeester heymansplein 14, 3581 Beringen adresinde yapacağımız Gazze’ye destek programına katılmanızı bekliyoruz.
Blue Butterfly ve Ipal ekibi

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code