Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

reklam

Beşiktaş Hasselt’a geliyor!


6 sezon üst üste şampiyon olarak rekora imza atan Beşiktaş Mogaz Takımı Hasselt’ta geliyor. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamak üzere 6-7 eylül tarihlerinde Hasselt’ta olacak. Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Haslum HK, Inita ve HCM Constanta takımlarının bulunduğu 3.grupta yer alıyor.
Belçika Şampiyonu Hubo Initia Hasselt'in ev sahipliğinde 6-7 Eylül tarihinde organize edilecek olan 3'lü grup eleme müsabakaları sonucunda birinci olan ekip Şampiyonlar Ligi’nde B grubunda mücadele edecek.
Beşiktaş, Belçika'da Şampiyonlar Ligi Eleme grubunda ilk sınavını 6 Eylül 2014 tarihinde Norveç temsilcisi Haslum Handballklubb karşısında verecek. Ekibimiz bu maçı kazanması halinde, Romanya temsilcisi HCM Constanta ile Belçika temsilcisi Hubo İnita Hasselt takımları arasında oynanacak olan maçın galibi ile 7 Eylül tarihinde final müsabakasını oynayacak.
Siyah-beyazlılar, ön eleme grubunu birinci bitirmesi halinde Barcelona, Kobenhavn, Alingsas, Wisla Plock ve Flensburg'un bulunduğu Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, grubu ikinci veya üçüncü sırada tamamlarsa Avrupa'da yoluna EHF Kupası 3. ön eleme turundan devam edecek. Grupta 4. olan takım ise EHF Kupası'na 2. turdan dahil olacak.
Beşiktaş takımının ev sahipliğini BELTUD Limburg koordinatörü Bahattin Koçak yapacak. İrtibat için <a href="mailto:bako29@hotmail.com">bako29@hotmail.com</a> veya 0477 420 896.
Karşılaşmanın biletleri online veya Bahattin Koçak’tan temin edilebilir. Tek gün (iki karşılaşma için € 15), tüm haftasonu (4 karşılaşma için € 20).

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code